luni, 28 martie 2011

Baronul tragea sfori sa ajunga guvernator al euro-regiunii

WL de Braila: In primul mandat, Voda a facut deplasari in Germania, sperand sa ajunga la Angela Mekel. Inca de pe atunci, se gandea ca postul pe care il ocupa (sa speram ca nu pentru mult timp) nu e suficient pentru valoarea sa si ca i-ar sta mai bine guvernator, odata cu reimpartirea administrativ-teritoriala a tarii. Demersurile lui au esuat lamentabil

12 comentarii:

  1. E prea mic (la stat si la carecter) pentru o asa functie importanta. Brailenii au ajuns sa se intrebe cum a ajuns GBS pres la CJ ( sau poate ca PRES ar fi meritat sa fie, dar sa ne stergem picioarele pe el!), cum a ajuns sa manipuleze fonduri banesti de milioane si miliarde de lei fara ca nimeni sa nu-l traga la raspundere pentru toate matrapazlacurile facute cu bani publici in favoarea sa sa si a curvelor sale ( feminine sau politice).
    Brailenii, chiar si primarii psd sau oameni din partid, chiar la nivel de organizatie judeteana , au ajuns sa-si doresaca descotorosirea de acest individ libidions, razbunator si profitor. Multi dintre consilierii din judet ai psd spun ca nu se vor mai asocia cu numele lui la urmatoarele alegeri pentru ca au fost ignorati, persiflati si marginalizati de acest mafiot local, asociat in spate cu firme portocalii ale lui Videanu si co.
    Mai nou am auzit ca si primarul Simionescu ar fi in discutii cu un potential contracandidat al lui GBS pentru ai propune o sustinrere cu logistica si bani , in schimbul unei functi la o directie subordonata CJ, dupa alegeri, mai precis la Centrul de Resurse si Asistenta Educationala.

    RăspundețiȘtergere
  2. PE CAND STENOGRAME CU IMBARLIGATURILE DE LA PDL SI EXECUTIILE COMANDATE DE TITIU SI EMINENTA CENUSIE SILVIU - CEL CU DILOMA DE INTELECTUAL LA SALVARE?
    ASTIA VOR SA SCAPE DE BALCAN CA A IESIT CU MINUS IN SONDAJE SI IL FAULTEAZA PE UNDE POT SI EI. DE CE I-AI LASAT IN PACE?

    RăspundețiȘtergere
  3. :) interesant!
    Nu cunosc amanunte, poate primesc putin ajutor si promit un articol. Ma gandesc ca se ocupa Staicu de gestionarea crizei :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @2nd anonim:
    "eminenta cenusie"?! e mult prea mult pentru cit rahat, cu apa rece, are in cap natafletul in cauza.

    RăspundețiȘtergere
  5. Stancu a impus pe ordinea de zi a CLM un important proiect de hotarare... aprobarea amplasarii bustului cetateanului adopta de Braila, NAUM VECHILARGI, ideolog al Renasterii Nationale albaneze, la intersectia Bulevardului Independentei cu Strada Scolilor.
    DA E VREMEA REINODARII PRIETENIEI ROMANO- ALBANEZE, ACUM INAINTE DE IESIREA DIN RECESIUNE. BANII NE PRISOSESC IAR PE MARII NOSTRI , ILUSTII NOSTRI, BRAILENI, I-AM ASEZAT LA LOCURILE LOR CUVENITE! PAnait Istrati nu a fost adus acasa, lui Ilarie Voronca i s-a surpat mormantul din Paris, Anei Aslan i se rastoarna bustul langa fosta casei de Moda pe Republicii, strazile Brailei poarta inca numele de Liliacului, Castanului, Mecanizatorilor, Industriei, Artarului, Deva, si altele iar numele ilustrilor Jean Moscopol,Stefan Mihailescu-Braila,Anton Bacalbasa ,Vasilica Tastaman, Iuliu Cezar Savescu,Radu Portocala si altii sunt date uitarii. Asta e Braila lui Simi si Stancu. Braila lui NAUM VECHILARGI, Buricea si Catali, a noroaielor si strazilor sparte, a Dunarii mizerabile, a cainilor maidanezi si a somerilor . E Braila pe care nu vrem sa o lasam mostenire nepotilor nostri. SE AUDE dle primar si presedinte CJ ( ca prefect parca nici nu avem)? Se aude dlor parlametari? Vrem o Braila asa cum era ea in urma cu zeci de ani, unde domneau bunastarea si frumusetea. Unde bancile erau sufocate de deponentii din Bucuresti si capitalele europene...

    RăspundețiȘtergere
  6. hhii, a inceput piticu sa-si dea seama ca ar vrea ceva mai mare?

    RăspundețiȘtergere
  7. Aura, draga, pe cand un articol prin care sa se dezvaluie asocierea dintre GBS, Prefectul Popa si portocaliul Cirligea in afaceri cu motorina si benzina? Iar pentru cel care a comentat mai sus despre "inexistentul" prefect al Brailei, se stie dle, ca Prefectul cand voia sa se dea "mare" din cauza ca avea "buzunarul mic" imprumuta masina personala a lui Carligea, bineninteles alimentata, avand plinul gata facut...

    RăspundețiȘtergere
  8. @Crina,
    exista fotografii cu Popa in masina lui Carligea?

    RăspundețiȘtergere
  9. Crina, am spus "parca nici nu avem". Popa este omul lui Stancu inca de la 'ungere" nu stiu daca atunci cand se urca in masina lui carligea era baut sau nu. Nevasta-sa nu ii mai dadea masina tocmai din acest motiv...nu stia cand era sau nu baut.
    Cat despre mororina lui Carligea pe exploatatiile agricole ale lui GBS stie chiar si DNA....dar

    RăspundețiȘtergere
  10. poate ar fi interesant de stiut cu cine merge domnul prefect la adapat unde si cu cine....veti avea mari surprize. macar nevestesii nu i-ar pica bine sa afle.

    RăspundețiȘtergere
  11. Oameni buni,
    detineti informatii foarte interesante. Daca nu exista dovezi, raman la stadiul de barfa. Niciun ziarist nu poate scrie mai mult de un pamflet in legatura cu aceste lucruri daca nu e ajutat cu un pont, o fotografie etc. Va astept cu un e-mail si promit confidentialitatea sursei, asa cum am facut-o de fiecare data. Sunt un om care isi respecta cuvantul dat si ati avut ocazia sa intelegeti asta, de cand BrailaNews a devenit un blog intreactiv.

    RăspundețiȘtergere
  12. Lista cu membrii de partid PDL o are cineva ca sa-i cunostem si noi?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.