luni, 18 iulie 2011

Ionica Gușatu, co-prezentatoare la karaoke alături de Stancu, majordom la ușa lui Simionescu

FOTO: Adevărul
Dacă tot a făcut-o consilier personal și director la Direcția de Cultură pe celebra Ionica Gușatu, fostă prezentatoare la televiziunea condusă pe prietenul său arestat în dosarul Fătuloiu, Antonel Bunu, primarul Aurel Simionescu ar trebui să o trimită la un curs de relații publice, dacă cei șapte ani de acasă îi lipsesc domnișoarei. Nu de alta, dar punând un asemenea specimen șef peste un departament care implică, în primul rând o atitudine civilizată nu accese de isterie, destul de dese ca să merite o vizită la un medic specializat, își pune în joc propriul său nume și e jenant să afle toată lumea ca în primărie s-a făcut stăpână o demoazelă cu aere. Aflată în grațiile mai multora  și presupunând că are tot dreptul, fata își permite să le ceară socoteală tuturor celor care pășesc în secretariatul primarului, iar azi a reușit să și gafeze, aplicându-i același tratament unei ziariste.  ”Tu ce cauți pe aici?” și ”ai întâlnire cu domul primar?” ( repetăm, domnița care spune despre primar că-și dă întâlniri la birou este și consiliera primarului, și director la cultura! ) au fost replicile de întâmpinare ale majordomului în fustă și încercăm să ne imaginăm cam ce atitudine ar putea avea acest personaj față de cetățenii de rând care trec pragul primăriei. Căci nu am înțeles în ce calitate se proțăpește ea în ușa primarului, când biroul său e în cu totul altă parte iar primarul are o secretară care știe și să vorbească, și ce are de făcut.

10 comentarii:

  1. Frumos material! ce sa mai spunem! multi stiu cum a ajuns Ionica acolo si nu numai ea. uite cum a ajuns o asemenea fetita sa isi aroge niste drepturi pe care nu le are. eu am vazut-o odata la brat cu prietena ei georgiana p. (presa aservita e la putere la palatul administrativ) incercand sa intre cu pieptul nainte, semet, pe usa din fata la bosul de la CJ. bine ca au incaput amandoua odata pe usa si nu au fost nevoite sa intre pe rand....

    RăspundețiȘtergere
  2. revin cu o precizare...ambele erau imbracate cu fuste albe si scurte....probabil ca mai marilor care ne conduc le place transparenta....nu cea decizionala, stiti voi care!

    RăspundețiȘtergere
  3. @anonim
    georgiana p. este cumva patroana ziarului Arcasu'? parca tot asa o chema si pe sefa de acolo...

    RăspundețiȘtergere
  4. - De ce nu se face sex in institutiile publice?
    - Toti angajatii sunt rude!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand pana si cultura din Braila este coordonata de o prostituata, nu stiu ce sanse mai poate avea orasul asta. Este de notorietate aceasta vanatoare de averi, aceasta femeie fara scrupule, ambalata in poleiala aurita aservita trup si suflet "sefului", si lui Bunu, si lui Stancic (Tancrad) si lui Stancu. Este o rusine pentru imaginea primarului, o jignire adusa tuturor brailenilor pregatiti sa obtina o astfel de functie. Ce exemplu sa urmeze un tanar ca sa reuseasca in Braila daca exemplul Ionicai este prezentat ca drept ideal de urmat? Ce sa-i spun fetei mele? "Mama, culca-te cu toti bogatii orasului, cu toti oamenii de influenta si intr-o zi, datorita calitatilor tale de vampa vei ajunge sa conduci cultura acestei oras!" Chiar daca Simionescu ar fi cel mai curat om din aceasta urbe, tot as arunca cu noroi in el doar pentru ca tinerilor de valoare nu li se acorda nici o sansa in acest oras, promovand spre disperarea si uimirea si frustrarea tuturor prostituate drept purtator de cuvant, consilier personal, secretara, directoare peste scoli, cultura, sport. Rusine!
    Doamna Costea, trageti un semnal de alarma mai vizibil asupra acestui aspect, nu doar mici impunsaturi. Asta merita un amplu material si slava Domnului, gasiti declaratii despre ea pe la toate colturile. "Minijupistele din administratia locala", nu e oare un titlu bun pentru un articol?

    RăspundețiȘtergere
  6. Bravoooo!Excelenta adnotare a principalei metrese a orasului!!!!Marea analfabeta , insipida si incolora doamna a culturii brailene, Rusineeee pentru Primar si pentru Oras , sa avem la cultura o Inculta!Asta da Paradox!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pare ca te cam roade pizma, cocoana! Asta e, acu`, fiecare primar cu gusturile lui, ce sa-i faci.

    RăspundețiȘtergere
  8. are la activ atatea saltele probate cu sefii cat nu au nici vestitele discipole ale tantei elvira aflate acum la serviciu in spania, italia, anglia, etc. dar nu asta e problema... problema e cat de naivi (prosti) pot fi sefii respectivi sa nu vada ca de fapt ionica noastra e o prostituata de lux cu scoli si diplome dar tot prostituata se numeste. si mai culmea e ca atunci cand e luata la intrebari in loc sa spuna ca o doare "obiectul muncii", spune ca o doare fierea la toata lumea care o asculta, de parca sefii ar frecao la fiere. ha,ha,ha

    RăspundețiȘtergere
  9. scoli si diplome..."no comment"...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.