luni, 2 aprilie 2012

Emisiunea Viata Brailei nu va mai avea loc

La solicitarea conducerii postului TV Galati, nu va mai avea loc emisiunea din aceasta seara, la care invitat era Sergiu Diacomatu, cu tema "Braila - trecut sau viitor?". Motivul invocat a fost acela ca patronul postului ar avea o obligatie fata de un tert, desi emisiunea se desfasoara in cadrul unui parteneriat intre revista pe care o coordonez si postul de televiziune. 
Se repeta scenariul din anul preelectoral 2007, cand din cauza opiniilor critice la adresa baronului Stancu exprimate in paginile Ziarului de Braila, acelasi post m-a scos din emisiunea "Braila in direct", careia ii pusesem bazele contribuind la notorietatea postului galatean in orasul nostru. Atunci ca si acum, opiniile mele nu erau pe placul baronului PSD Gheorghe Bunea Stancu, care, iata, si in anul 2012, incoltit de DNA si de electoratul scandalizat de lacomia sa,  inca mai are instrumente sa ingradeasca libertatea de exprimare.

4 comentarii:

  1. Nu puteti negocia cu un alt post Tv pt difuzarea acestei emisiuni?

    RăspundețiȘtergere
  2. Indicati dvs un post local care sa nu se afle sub controlul PSD si a lui Gheorghe Bunea Stancu. Nu-i vedeti cum apar peste tot? Sa nu va imaginati ca apar gratuit. Platesc presa folosind tot felul de trucuri din banii publici si pe cine nu pot cumpara, cenzureaza.Asta fac acesti oameni dintotdeauna.

    RăspundețiȘtergere
  3. imi pare rau era singura emisiune echidinstanta de la TV Galati

    RăspundețiȘtergere
  4. Incercati sa inregistrati emisiunea intr-un studio sau poate chiar in sediul celor de la Fiii Brailei si apoi folositi un serviciu de continut video gen Vimeo. Asa veti avea ocazia sa vedeti si care ar fi audienta in cazul unui material distribuit online.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.