joi, 11 octombrie 2012

Votând PPDD Brăila veţi face senator un PDL-ist gălăţean

BrailaNews dovedeşte încă o dată că oferă informaţii de calitate cititorilor săi. În articolul De râsul lumii: politicienii compromişi la Galaţi, buni pentru Brăila.Pleacă Dumitriu, vine Necula!
publicat luni, 8 oct., vă informam că gălăţeanul Marius Necula nu-şi mai găseşte locul la PDL Galaţi şi urmăreşte să candideze la Brăila, unde crede el că s-a răsturnat căruţa cu proşti. Informaţia a fost confirmată azi pe două surse: PDL Galaţi care a invalidat aseară candidatura lui Necula şi Sorin Ovidiu Bălan care a declarat astăzi în presa brăileană că gălăţeanul va primi un colegiu de senator la Brăila.
Cu alte cuvinte, SOB a predat PPDD Brăila intereselor obscure reprezentate de Necula şi îi îndeamnă pe brăileni să trimită în Senat un gălăţean alungat şi de ai lui. În schimbul a ce? Probabil finanţarea propriei campanii electorale!
Gălăţeanul este omul din spatele Realităţii TV, unde Gheorghe Bunea Stancu, şeful PSD Brăila, este ca la el acasă. (Chiar şi în această seară e invitat în studioul televiziunii lui Necula). Cum la alegerile din decembrie, USL are închise cel puţin 2 colegii de deputati (4 si 5) cu mari şanse şi pentru al treilea, este de presupus astfel că Necula va primi colegiul 1 Senat. În traducere liberă, să înţeleagă şi social-democraţii brăileni, senatorului Ion Rotaru i se pregăteşte o mare capcană. În condiţiile în care nu va obţine 50 la sută plus unu, şi este puţin probabil să obţină, ghiciţi ce ce întâmplă!? Deci, Necula vine la sigur pe mâna liderului PSD şi a lui Sorin Ovidiu Bălan.
După numirea prim vicepreşedintelui PPDD în ATOP pe un post remunerat de Consiliul Judeţean, devine evident că acest partid, de la care brăilenii au avut aşteptări reale, a ajuns să facă compromisuri de-a dreptul periculoase pentru interesele Brăilei.

Recomandari
http://nepasadegalati.ro/politic/senatul-necula-%C5%9Fi-a-luat-adio-de-la-o-candidatur%C4%83-din-partea-pdl-pentru-parlamentare 
http://brailanews.blogspot.ro/2012/10/de-rasul-lumii-politicienii-compromisi.html
http://www.ziare.com/politica/senat/senatorul-pd-l-marius-necula-acuzat-ca-a-furat-un-brevet-de-inventie-1022661

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.