sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Candidatul USL in colegiul 1, Dorin Petrea, la gunoi

USL îşi sabotează proprii candidaţi. Alegând ca loc de afişaj pubela de gunoi, mesajul implicit transmis electoratului este că acolo ar fi locul celui care se prezintă astfel brăilenilor din colegiul 1.

Deoarece Dorin Petrea s-a aflat la alegerile locale într-o alianţă anti-USL iar la alegerile parlamentare nu a avut nicio reţinere să schimbe tabăra şi să pretindă sprijin de la inamicii de astă vară, înţelegem şi de ce USL local sub comanda lui Gheorghe Bunea Stancu a preferat blatul cu candidatul ARD.
Deşi teoretic face parte dintr-o alianţă politică care se declară adversara USL, în realitate Marian Fusea este fiul omului de afaceri care are contractul de furnizare a hranei şi spălătorie la spitalul judeţean. Cu alte cuvinte, familia Fusea îşi câştigă pâinea prin bunăvoinţa liderului PSD şi şef al CJ Brăila, chiar dacă provine din familia politică democrat-liberală.
Această situaţie, de blat făţiş, dar şi inconsistenţa celorlaţi candidaţi din colegiul în care locuiesc ma determină să boicotez alegerile din 9 decembrie împreună cu familia şi vecinii şi îi voi îndemna pe cei care doresc să  voteze şi nu ştiu pe cine să pună ştampila pe candidatul UDMR. Niciodată ca până în acest an, în colegiul 1, oferta partidelor nu a fost mai sfidătoare şi mai impertinentă!

2 comentarii:

  1. In semn de protest , daca as fi in locul dlui Petrea... m-as retrage din cursa.. as ramane consilier local si le-as face matele pestrite pana la excluderea din partid. As face un circ sa-l stie intreaga tara ! E clar ca in Colegiul 1 USListii braileni o ARD cu PDL ul !

    RăspundețiȘtergere
  2. Blat este doar in capul vostrul pentru ca eu ma lupt din plin pentru acest colegiu.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.