duminică, 25 noiembrie 2012

Curiozitati de campanie in colegiul 1. Ipocritii de la PPDD

In timp ce in alte colegii, candidatii ARD se tem probabil de contactul cu brailenii (cu exceptia lui Nazare-colegiul 2 CD, care e mai tot timpul printre oameni), in colegiul 1 Fusea Jr. isi face o campanie printre alegatori, insotit de o echipa numeroasa si vioaie, si chiar de membrii familiei sale. Vecinii mei nu l-au luat la rost, asa cum am auzit ca se intampla prin alte colegii cu candidatii ARD, astfel incat Maria Fusea a prins curaj sa fie mai prezent in spatiile publice.

Spre deosebire de el, candidatul USL Dorin Petrea a ales o strategie paguboasa, aceea de a aparea pe majoritatea posterelor si bannerelor alaturi de Ion Rotaru si, culmea, de Aurel Simionescu. Primarul care se prezinta drept un om serios si responsabil ne indeamna sa-l votam pe tanarul candidat UNPR, pe care inceputul anului electoral 2012 il gasea in plina campanie de dezvaluiri si strangere de semnaturi impotriva lui Simionescu. Atunci Petrea il considera pe primarul care garanteaza acum pentru el si neserios, si iresponsabil pentru ca a compromis finantarea europeana pentru B-dul Dorobantilor si mai voia sa faca si un imprumut, sa ne impovareze si mai mult.

Ca veni vorba de Rotaru, domnul senator este absent din propria sa campanie in colegiul unde candideaza. Daca n-ar fi articolele platite la ziarul local, nici nu am sti daca mai candideaza. Dar are grija echipa sa sa ne aduca aminte ca mai vrea un mandat, lipindu-i afisele prin blocuri, pe geamurile pe care femeia de serviciu tocmai le-a spalat.  Daca tot are asa tupeu, il invit pe domnul Rotaru sa suporte curatenia pe scara unde locuiesc din propriul sau buzunar ( ca are de unde!).

I-am lasat la urma pe candidatii PPDD, pentru ca PDL-istul vopsit si galatean Marius Necula si Gabriel Musceleanu au cele mai mari si mai numeroase panouri stradale. Ele sunt batatoare la ochi de-a lungul linei de tramvai pe strada Grigore Alexandrescu si pe imobilele lui Hussein, dar si in zona Ciocarlia. Plus ca mai umbla si un autoturism cu portavoce care ii recomanda pe cei doi.

Daca pe Necula il intelegem de unde  a scos banii, fiind notorii scandalurile in care a fost implicat cu afacerile familiei sale, in ceea ce-l priveste pe Musceleanu, este extrem de curios de undeisi permite atata opulenta electorala o persoana care declara la nivelul anului trecut venituri de 1200 de lei (!!!), in conditiile in care se stie ca partidul nu le finanteaza campania.
Singura explicatie normala este aceea ca cei doi sunt ajutati din umbra de cel putin unul din ciocoii de care ipocritii spun ca vor sa ne scape.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.