marți, 12 martie 2013

Faleza Dunarii la Braila si cei care administreaza orasul: niste imputiti!

Ca sa faci curat in propria casa, nu-ti trebuie bani! Singura conditie e sa nu fii certat cu curatenia!
Daca Braila sub acesti oameni a ajuns in halul asta, eu ma intreb sincer daca nu cumva cei doi au probleme cu igiena personala. Este indamisibil sa traiesti in acest oras si sa nu te deranjeze privelistea la doi pasi de locul tau de munca! Sa ve fie rusine, domnilor! Va bateti joc de noi mentinand in functii jegosii si jegoasele de la gospodarire locala si serviciile de salubritate! Nu aveti politie comunitara sa-i amendeze si pe nesimtii care fac asa ceva? Adevarul e ca va doare in cot! V-au votat imputitii si acum le dati ce le place! Oameni buni, care aveti de gand sa treceti pe aici, ocoliti Braila! Asa oras, asa oameni!
By the way, sa nu creada mancatorii de rahat la urechile celor doi: poza nu e facuta de mine, adica nu numai eu vad ca sunteti niste jegosi. Ea circula pe Facebook. E facuta de un brailean revoltat de boschetarii de la nivelul decizional al administratiei locale si a adunat nenumarate comentarii la adresa voastra! Credeti-ma pe cuvant ca nu sunt magulitoare! https://www.facebook.com/pages/Braila-FARA-Perdea/375310252561598

Un comentariu:

  1. De la intrarea in oras din orice directie vii te intampina mirosul de rahat si canalizare a orasului Braila.
    La intrare in municipiu ar trebui scris cu litere de foc ; WELCOME TO DIRTY CITY BRAILA.
    Mai pe romaneste : BINE A-TI VENIT IN IMPUTITUL ORAS BRAILA.
    Gunoaie, mizerie,animale,resturi de plastic,textile,hartie,sticla te impiedica pe toate strazile orasului,nu mai vorbesc intre blocuri,gunoaie,vegetatie uscata,animale moarte,balarii,este un dezastru ecologic si sanitar.
    Sa va uitati in fata policlinicii din hipodrom,sa fotografiati si cladirea,in buricul orasului,in asa zisul cartier rezidential,daca mai este.
    Braila de multi ani are un miros specific,miros de channel Karuz si deversor de canalizare.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.